ODPRTJE VRTCA

V skladu z odločitvijo vlade RS bo v ponedeljek, 25.1.2021 še organizirano NUJNO VARSTVO, od TORKA, 26.1.2021 pa se v naši statistični regiji odpirajo vrtci v popolnem delovanju.

Vlada RS že pripravlja določbo, ki bo omogočala, da bodo starši, ki otrok v času epidemije ne bodo pripeljali v vrtec, upravičeni do oprostitve plačila.

Za optimalno organizacijo dela in izvajanje navodil, ki smo jih prejeli s strani MIZŠ in NIJZ, želimo od vas pridobiti informacijo o ponovni vključitvi vašega otroka v vrtec, zato vse starše vljudno naprošamo, da na e-naslov vrtca (vrtec-krizevci@guest.arnes.si) ali na telefonsko številko:031-661-503 pošljete PRIJAVO, če bo vaš otrok obiskoval vrtec (ime in priimek ter uro prihoda in odhoda iz vrtca) najpozneje jutri do 15. ure.

Za otroke, ki so bili vključeni v nujno varstvo ni potrebna prijava. Če varstva NE potrebujete, vam na to sporočilo ni potrebno odgovarjati. Prosimo, da v vrtec pripeljete le ZDRAVE OTROKE. O vseh nadaljnjih aktivnostih vas bomo sprotno obveščali oz. seznanjali.

Prijazen pozdrav, z željo da ostanete zdravi.

Ravnateljica Vasilija Stolnik in pomočnica ravnateljice Renata Slavinec Berden

Zadnja obvestila

Kategorije

Kontakt

Dostopnost