Vrtec v naravi

Težko pričakovan četrtek, 23. maj 2024 je končno prišel in 27 otrok se je zjutraj zbralo pred Zavodom Marianum v Veržeju. Samostojna, dvodnevna dogodivščina se je pričela. Po malici in nastanitvi smo spoznali deli in opremo policistov PP Ljutomer in reševalcev iz ZD Ljutomer, odkrivali okolico Osnovne šole in vrtca Veržej, vrt, čebelnjak, igrišče in fitnes na prostem, ustvarjali z glino v Centru Duo, izvedli trening na nogometnem igrišču NK Veržej, plesali v pižamah in utrujeni, nekateri prvič brez staršev, sladko zaspali.

Drugi dan smo si po zajtrku ogledali nov vrtec Veržej, se igrali na igrišču, poslušali zgodbice, ki nam jih je pripovedovala knjižničarka Sandra iz Splošne knjižnice Ljutomer, se po kosilu odpravili na sladoled in pričakali starše.

Bogati za novo izkušnjo, polni čudovitih vtisov, dobre hrane, ponosni, da smo že »veliki« in veseli staršev smo zaključili dvodnevno skupno bivanje. Bilo je nepozabno!

Hvala vsem, ki ste kakorkoli pripomogli, da smo se naučili veliko novega, spoznali prijazne in srčne ljudi ter uživali v naravi.

Zadnje novice

Kategorije

Kontakt

Dostopnost