NUJNO VARSTVO OTROK

Spoštovani starši,

vladni ukrepi za omejevanje širjenja novega koronavirusa so podaljšani za en teden. Po sklepu ŽUPANA OBČINE KRIŽEVCI O NUJNI ORGANIZIRANOSTI VRTCA KRIŽEVCI KLJUB SPLOŠNEMU ZAPRTJU bomo izvajali nujno varstvo.

Zaradi zagotavljanju nujnega varstva predšolskih otrok (za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način) iz območja Občine Križevci se organizira delovanje Vrtca Križevci v času od 30.11.2020 do preklica v zmanjšanem obsegu, saj se bo le na ta način zagotovilo čim manjše združevanje otrok ter zagotovilo varstvo otrok, zaposlenih in staršev, ki bodo prihajali v vrtec. Pri organizaciji in izvajanju nujnega varstva otrok je potrebno upoštevati trenutno epidemiološko stanje in priporočila za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-COv-2, ki jih je izdal Nacionalni inštitut za javno zdravje.Starši otrok, kateri vrtca ne bodo obiskovali, so v tem obdobju oproščeni plačila vrtca.

Za uveljavljanje pravic do nujnega varstva morata oba starša oziroma starši samohranilci vrtcu predložiti POTRDILO DELODAJALCA O OPRAVIČENOSTI DO NUJNEGA VARSTVA ter podpisano IZJAVO, DA JE OTROK ZDRAV (najdete jo pod zavihkom DOKUMENTI) in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženimi osebami.

Starši, ki potrebujete nujno varstvo pokličite na telefonsko številko: 031-661-503 (Renata Slavinec Berden, pomočnica ravnateljice za vrtec).

Za kakršno koli informacijo smo vam na voljo na elektronski naslov: vrtec-krizevci@guest.arnes.si

Prijazen pozdrav, z željo da ostanete zdravi.

Renata Slavinec Berden

PRILOGE

SKLEP ŽUPANA O NUJNEM VARSTVU OTROK

IZJAVA STARŠEV PRED VSTOPOM OTROKA V VRTEC

POTRDILO DELODAJALCA O UPRAVIČENOSTI DO NUJNEGA VARSTVA OTROK

Zadnja obvestila

Kategorije

Kontakt

Dostopnost