Spletna predavanja za starše v decembru

Lepo pozdravljeni!

Glede na razmere, smo se tudi letos na OŠ Križevci odločili, da predavanja za starše ohranimo na spletu. Tokrat vam v dogovoru z gospo Nastjo Mulej posredujem njeno vabilo na spletna predavanja:

To soboto, 11. 12. ob 18h, nas čaka tretje predavanja 5. mariborskega maratona pozitivne psihologije: dr. Kristijan Musek Lešnik: S čim opremljamo otroke – s krili ali coklami? Govoril bo o tem, kako podpreti otroke pri odkrivanju in razvijanju njihovih potencialov. Če na brezplačno predavanje, ki bo potekalo prek Youtube-a in Facebooka-a, prijavite se lahko -> tukaj.

V kratkem se, še zadnjič letos, obetata dva webinarja: Kako naučiti otroka razmišljati (9. 12. ob 20.30) in  Kreativnost in samopodoba (16. 12. ob 20.30). Gre že za 22. ponovitev teh dveh mojih predavanj, s katerima razkrivam konkretne tehnike in igre za razvoj (kreativnega) razmišljanja pri otrocih do 10 let. Za podrobnosti in prijave kliknite podčrtan naslov.

Za vaše 9-12 letnike. Detektivka Primer izginotja slona je razprodana, sem pa knjigo med lanskim zaprtjem države dvakrat brala otrokom prek Zooma in Facebooka, in letos jim lahko zavrtite posnetke. Najdete jih tukaj spodaj. 

Saj veste: “Ne vzgajajte svojih otrok. Ti bodo tako ali tako podobni vam.  Vzgajajte sebe.”

Veseli december vam želim!

Lidija Žabot

Zadnja obvestila

Kategorije

Kontakt

Dostopnost